گیربکس لیفتراک مانند گیربکس دیگر ماشین آلات سبک و سنگین برای انتقال توان مکانیکی به دیگر قطعات کاربرد دارد و میتواند گشتاور و همچنین سرعت دورانی مورد نیاز قطعات را تامین کند. گیربکس لیفتراک به دو دسته گیربکس مکانیکی و همچنین برقی دسته بندی میشود. گیربکس لیفتراک معمولا در مقایسه با گیربکس دیگر ماشین آلات از میزان خوردگی بالاتری برخوردار است و به همین دلیل باید قطعات آن بصورت دوره ای بررسی و در صورت لزوم تعویض شوند.
گیربکس لیفتراک یا جعبه دنده با استفاده از چرخ دنده ها میزان معینی از دور موتور را یا سرعت و قدرت های متفاوت به چرخ های لیفتراک منتقل می کند. این عملکرد به کاربر لیفتراک این امکان را می دهد که بتواند بدون بالا بردن بیش از اندازه ی دور موتور، موتور لیفتراک را در بهترین کارکرد خود نگه دارد.
شفت دنده وظیفه درگیری فیزیکی چرخ دنده های شافت خروجی را دارد. قفل کردن آنها در جای خود به گونه ای می باشد که شافت را بچرخانند و گشتاور را به چرخ های محرک ارسال نمایند. خود دنده ها در اندازه های مختلف جفت می شوند و باعث ایجاد نسبت دنده های مختلف می گردند.
انتقال شفت به موقعیت، چنگال های انتخاب دنده را درگیر می کند. این چنگال ها به یک سری کلاچ سگ متصل هستند که وظیفه فعال کردن هر دنده را دارند. حلقه های همگام سازی برای سهولت کارکرد یک جعبه دنده دستی و از بین بردن سر و صدای مهیب خرد شده ای که معمولاً هنگام لغزش دندان های کلاچ در برابر چرخ های چرخ دنده ایجاد می شود، تولید می گردند.
بر اساس نوع گیربکس و شرایط محیط، برای طولانی تر شدن عمر مفید آن اقداماتی صورت می پذیرد. به طور مثال در گیربکس خورشیدی، بازدید سطح روغن باید به صورت دوره ای و در زمان کوتاه باشد. برای اطلاع از شرایط نگهداری گیربکس لیفتراک به کاتالوگ دستگاه لیفتراک خود مراجعه نمایید.
خرابی گیربکس میتواند منجر به مشکلات جدی در عملکرد لیفتراک شود. برخی از علائم رایج خرابی گیربکس را در این بخش از سایت عنوان خواهیم کرد.
اگر یکی از این علائم را مشاهده کردید، بهتر است به سرعت به تعمیرکار مراجعه کنید تا از آسیب بیشتر به لیفتراک و دیگر قطعات لیفتراک خود جلوگیری کنید.
از آنجایی که تعمیر گیربکس لیفتراک کار ساده ای نیست و یک کار پیچیده و تخصصی است، نیاز به دانش فنی و تجربه کافی دارد چون بسیاری از اجزای گیربکس نیاز به دقت و مهارت خاصی برای شناسایی و تعمیر دارند. و همچنین تعمیر گیربکس به ابزار خاصی نیاز دارد که ممکن است در دسترس همه افراد نباشد یا گرانقیمت باشد.
در برخی موارد نیز، مشکل ممکن است ناشی از چند عامل مختلف باشد که شناسایی و اصلاح آنها نیاز به تخصص دارد و نیازی به تعمیر گیربکس لیفتراک نباشد. از این رو توصیه ما به شما این است که اگر خودتان تجربهی کافی در زمینه تعمیر لیفتراک ندارید، برای تعمیر گیربکس لیفتراک به تعمیرکار متخصص مراجعه کنید تا از بروز مشکلات بیشتر به لیفتراک جلوگیری شود.
برخی افراد بنا به عادت خود به سراغ فروشگاه هایی برای خرید گیربکس لیفتراک میروند که بصورت حضوری قطعات لیفتراک مورد نیاز مشتری را بفروش میرسانند. اما خرید گیربکس لیفتراک بصورت حضوری تنها برای افرادی امکان پذیر میباشد که به فروشگاه های لوازم یدکی ماشین آلات سنگین دسترسی داشته باشند.
اما روش دیگری برای خرید گیربکس و همچنین دیگر قطعات وجود دارد که امکان تهیه قطعه بصورت غیر حضوری را برای مشتریان فراهم کرده است. خرید گیربکس لیفتراک بصورت غیر حضوری از ویژگی های شرکت آرکا پارت است و میتوانید با تماسی که با کارشناسان این مجموعه برقرار میکنید قطعه مورد نظر خود را سفارش دهید.
شرکت آرکا پارت با فروش گیربکس لیفتراک به سراسر کشور به یکی از شرکت هایی بدل شده که توانسته محدودیت های جغرافیایی در فروش را برداشته و جزو شرکت هایی محسوب شود که امکان خرید را برای مشتریان در دیگر شهرها فراهم نموده است. شرکت آرکا پارت کلیه لوازم یدکی لیفتراک و ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین را بفروش میرساند و قیمت های بسیار مناسب و منصفانه ای را نیز برای قطعات در نظر گرفته است.